Nuori ansaitsee kesätyökokemuksen riippumatta vanhempien asemasta tai suhteista!

Motimate kampanjoi jo kolmatta vuotta nuorten työllistämisen puolesta. Jokainen nuori ansaitsee kesätyökokemuksen riippumatta vanhempien asemasta tai suhteista. Haluamme asialle mahdollisemman paljon näkyvyyttä, jotta työnantajat heräävät todellisuuteen, miten vaikea, miltei mahdoton nuoren on saada kesätyöpaikka ilman suhteita. Nuorelle onnistunut kesätyökokemus luo positiivisen kokemuksen työelämästä, jonka kautta työnantajat voivat merkittävästi vaikuttaa työelämän vetovoimaisuuteen.

Amanda, 15v, aloitti kesätyöt kauttamme viime viikolla. Amanda, kuten kaikki muutkin vuonna 2018 Helsingin koulujen 9.-luokkalaiset saivat kesäsetelin. Silti työllistyminen ei ollut itsestäänselvyys. Kysyimme Amandalta mistä hän arvelee tämän johtuvan ja mitä muutoksia työnantajana hän tekisi?
*Kesäseteli on nuorten, yrittäjien ja Helsingin kaupungin yhteinen hanke, jolla tuetaan nuorten kesätyöllistymistä. Kesäsetelin arvo on 300 euroa, ja Helsingin kaupunki korvaa summan palkkakuluista työnantajalle.

Hei Amanda, oliko sinun helppo löytää kesätyöpaikka?

-Ei oikeastaan. Työpaikkoja joihin hakea, oli aika paljon. Mutta koska hakijoita on niin paljon, niin monista hakemuksistani huolimatta oli todella vaikeaa päästä edes haastatteluun asti. Myös se, että olen vielä alle 16-vuotias vaikeutti kesätyön saamista, koska en voinut hakea Helsingin kaupungille töihin. Helsingin kaupunki tarjoaa nuorille paljon kesätöitä, mutta töiden alkaessa on täytynyt täyttää jo 16, jonka takia en itse vielä tänä vuonna voinut hakea töitä sitä kautta, koska täytän vasta syyskuussa 16.

Miten ystäviesi? Oletteko puhuneet ystävien kanssa miten koette kesätyöpaikan saannin? 

-Suuri osa ystävistäni pääsivät suhteiden tai Helsingin kaupungin kautta töihin. Moni pääsi töihin tutuilleen, esim. vanhempiensa työpaikalle, jolloin heidän ei tarvinnut ns. hakea töitä, tai lähettää työhakemuksia. Useat 16-vuotta täyttäneet ystäväni jotka ovat kesätöissä, pääsivät Helsingin kaupungin kautta kesätöihin. Kaveripiiristäni valitettavasti harva alle 16-vuotias, jolla ei ollut suhteita työpaikan saamiseen, pääsi tänä vuonna kesätöihin.

Kuinka moneen paikkaan olit yhteydessä ja laitoit hakemuksen?

-En ole varma, ainakin 20. Hain useisiin eri kauppoihin ja kauppaketjuihin, kahviloihin yms. ja pääsin kolmeen työhaastatteluun.

Milloin aloitit kesätyöpaikan hakemisen?

-Muistaakseni maalis-/huhtikuussa.

Ilmoitettiinko sinulle yrityksistä oletko päässyt töihin vai et?

-Yllättävän moni yritys/työnantaja jätti ilmoittamatta. Suurin osa toki ilmoitti, mutta silti yllättävän moni jätti ilmoittamatta yhtään mitään.

Mitä kesätyö sinulle merkitsee?

-Tärkeimpänä asiana minulle se merkitsee työkokemusta, josta on tulevaisuudessa paljon hyötyä. Tulevissa työpaikoissa yleensä halutaan/edellytetään aikaisempaa työkokemusta, jota on vaikea omistaa jos ei ole päässyt nuorena kesätöihin.

Miksi haluat kesätyöpaikan?

-Juuri edellämainitun työkokemuksen takia. Kesätyö myös opettaa hyvin työntekoa ja työmaailmassa olemista, joita on mielestäni hyvä ja hyödyllistä oppia jo nuorena. Kesätöissä oppii myös vastuullisuutta.

Mistä luulet johtuvan, että nuoren on vaikea löytää kesätyöpaikka?

-Varmaan siitä, että varsinkin pääkaupunkiseudulla on niin paljon hakijoita kesätöihin, ja ilman suhteita on vaikea löytää töitä. Moneen työpaikkaan edellytetään myös tiettyä ikää, osaamista tai koulutusta.

Mitä toivoisit, että työnantajat tekisivät toisin, jotta yhä useampi nuori saisi kesätyöpaikan?

-Työnantajat voisivat ainakin Helsingissä hyödyntää enemmän 9. luokkalaisten kesäseteleitä. Työnantajat voisivat myös tarjota useita eri työpaikkoja koko kesän läpi. Esim. jos joillekin nuorille työpaikka onnistuisi kesäkuusssa ja joillekin toisille heinäkuussa.

Mitä sanoisit niille työnantajille, jotka eivät palkkaa alle 18-vuotiasta töihin?

-Myös nuoremmille kannattaisi antaa mahdollisuus. Ikä ei aina kerro ahkeruudesta, osaamisesta tai työhön panostamisesta. Nuoret oppivat nopeasti ja haluavat työkokemusta. Joten jos töihin on vain mahdollista ottaa alaikäisiä, kannattaa antaa heille mahdollisuus hakea. Ja vasta hakemuksen ja mahdollisen haastattelun jälkeen, kannattaa päättää sopivatko he teille töihin, eikä vain iän perusteella.

Kesäterveisiä muille työnhakijoille: 

-Ihanaa kesää kaikille ja nauttikaa kesästä:)!

Kiitos haastattelusta Amanda!

Amanda lähetti meille työhakemuksen, kävi työhaastattelussa ja työllistyi kauttamme. Hän osallistui apumyyjän koulutukseen ja tekee nyt kauttamme myymälän avustavia työtehtäviä eri asiakaspisteissämme. Nuoren palkkaaminen on tuonut meille uudenlaista osaamista käyttöömme. Moni nuori puhuu neljää-viittä jopa kuutta eri kieltä, hallitsee sosiaalisen median käytön ja tuo aivan uusia ideoita ja oivalluksia tiimiimme. Työsuhde on aina yhteistyösuhde. Kyse on tiedon ja osaamisen jakamisesta, ei yksipuolisesti ottamisesta tai antamisesta.

 

Maria Korpisalo
Motimate
Toimitusjohtaja
maria@motimate.fi

Haemme kauneuskonsulentteja Tampereelle, Ouluun ja Helsinkiin!

Haemme elokuussa alkavaan työsuhteeseen osaavia ja motivoituneita myyjiä työskentelemään kosmetiikan parissa! Välitämme ammattitaitoisia muodin myyjiä & kauneuskonsulentteja alan yrityksille. Meillä pääset itse vaikuttamaan milloin ja missä työskentelet. Voit työskennellä kauttamme kokopäiväisesti sekä osa-aikaisesti.

Miltä kuulostaisi työ, jossa sinä päätät milloin työskentelet?

Kauneuskonsulentin työssä osaat innostaa asiakasta kertomalla brändistä ja tuotteista; tarjoat ja esittelet aktiivisesti tuotteita, opastat ja neuvot asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on koulutus tai työkokemus kosmetiikkatuotteista. Edustamme laadukkaita ja tunnettuja brändejä tavaratalojen sisällä mm. Sokos ja Stockmann.

Myyntitavoitteet kuuluvat osaksi työtä ja nautimme tavoitteiden ylittämisestä. Erotumme eduksemme hymyllä ja positiivisella elämänasenteella. Uskomme, että tyytyväinen työyhteisö tuo tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme aikaansaavan, energisen ja välittävän työyhteisön. Etsimme työhön sinua, joka olet haasteita pelkäämätön, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit kosmetiikan parissa työskentelystä.

Tässä loistava tilaisuus, kun haluat urallesi kauneutta!
Kiinnostuitko? Laita avoin hakemus+Cv mahdollisemman pian. Lisää kuva, jos mahdollista.

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200 vain 9.7 ja 12.7
Avoin hakemus+Cv: info@motimate.fi viimeistään 22.7.2018 mennessä. Lisää aihe: kaupunki+kauneuskonsulentti

Työpaikka on julkaistu 2.7.18 myös osoitteessa: oikotie/avoimet-tyopaikat

Haemme muodin myyjiä Helsinkiin ja Tampereelle!

Haemme elokuussa alkavaan työsuhteeseen osaavia ja motivoituneita muodin myyjiä! Välitämme ammattitaitoisia muodin myyjiä & kauneus konsulentteja alan yrityksille. Meillä pääset itse vaikuttamaan milloin ja missä työskentelet. Voit työskennellä kauttamme kokopäiväisesti sekä osa-aikaisesti.

Miltä kuulostaisi työ, jossa sinä päätät milloin työskentelet?

Muodin myyjän työ on asiakkaan kokonaisvaltaista stailaamista! Meillä pääset tarjoamaan henkilökohtaista palvelua laadukkaiden tuotteiden parissa. Myyntitavoitteet kuuluvat osaksi työtä ja nautimme tavoitteiden ylittämisestä. Erotumme eduksemme hymyllä ja positiivisella elämänasenteella. Uskomme, että tyytyväinen työyhteisö tuo tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme aikaansaavan, energisen ja välittävän työyhteisön. Etsimme työhön sinua, joka olet haasteita pelkäämätön, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit vaatteiden parissa työskentelystä. Sinulla on jo aiempaa kokemusta alalta.

Tässä loistava tilaisuus, kun haluat rakentaa urasi muodikkaasti!
Kiinnostuitko? Laita avoin hakemus+Cv mahdollisemman pian. Lisää kuva, jos mahdollista.

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200 vain 9.7 ja 12.7
Avoin hakemus+Cv: info@motimate.fi viimeistään 22.7.2018 mennessä. Lisää aihe: kaupunki+muodin myyjä

Työpaikka on julkaistu 2.7.18 myös osoitteessa: oikotie/avoimet-tyopaikat

Anna Apumyyjän auttaa!

Anna Apumyyjän auttaa– kampanja on jo kolmatta vuotta esillä! Viime vuonna työllistimme 33 alle 18-vuotiasta ja Suomen Yrittäjät palkitsi Motimaten vastuullisesta nuorten työllistämisestä. Miksi niin harva sitten tietää tästä huikeasta mahdollisuudesta? Kysyimme Motimaten toimitusjohtajan näkemystä asiaan. Mistä oikein on kysymys Maria Korpisalo?

Mistä idea syntyi?

– Olin aiemmassa työssäni turhautunut siihen, miten paljon myyjien työaikaa käytetään muuhun kuin itse ydintyöhön eli myyntityöhön. Tuolloin palkkasin myymälään ahkeran 15-vuotiaan auttamaan tavarankäsittelyssä. Huomasin pian tehojen tulokset, kun myymälähenkilökunta keskittyi 100% myyntityöhön ja samaan aikaan myös varasto pyöri täydellä teholla. Isoin huomio oli siinä, että 15-vuotias työntekijä oli paljon motivoituneempi tekemään tuotehuoltoa kuin myymälän oma henkilökunta. Tämä oli täysin ymmärrettävää, tärkeintä on löytää oikeat työntekijät oikeille paikoilla ja tekemään osaamista vastaavaa oikeaa työtä.

Mitä apumyyjät tekevät?

-Meidän 15-17-vuotiaat työntekijät tekevät myymälöissä apumyyjän työtehtäviä. Uusi työnimike luotiin kesällä 2016 alle 18-vuotiaille. Apumyyjät purkavat myymälöissä tavarakuormia, hälyttävät ja hinnoittelevat tuotteita sekä hoitavat myymälöiden tuotehuoltoa. Kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Apumyyjiä käyttäneet myymälät ovat vapauttaneet vakituisen henkilökunnan myyntityöhön ja rahastukseen, jolloin toiminta on entistäkin kustannustehokkaampaa. Kuinka kannattavaa on pitää myymälän parasta myyjää varastossa purkamassa kuormaa? Nuoren palkkaaminen myymälään ei ole kulu vaan maksimoi myymälän tehot.

Ketkä sitten apumyyjän voivat tilata?

– Olemme välittäneet apumyyjän osaamista isoihin vaateketjuihin, jossa tavaramäärät miltei jo vaativat ahkeran apumyyjän avuksi. Myös ihan yksityiset myymälät ovat saaneet apumyyjästä tarvittavaa tukea alen läpivientiin, sillä monella ei muutoin olisi mahdollista palkata kesätyöntekijää. Verkkokaupat ovat yksi isoin työllistäjä, jossa varastolla tavarankäsittelyä riittää.

Mitä apumyyjän tilaaminen maksaa?

-Aikoinaan, kun palkkasin nuoren johtamani myymälän varastoon apumyyjäksi, palkkaus meni aivan normaalisti kaupan työehtosopimuksen mukaisesti. Tulokset oli silti nähtävissä. Keskittyminen on avain kaikessa työskentelyssä. Kolme vuotta sitten Helsingin kaupunki loi kesäsetelin vauhdittamaan nuorten työllistämistä. Kaupunki korvaa nuoren palkkaamisesta 300€. Tämä tarkoittaa, että yritys maksaa esimerkiksi kahden viikon työskentelystä vain 25% palkkakuluista. Koen, että kyse on enemmänkin yhteiskunnallisesta työnantajan vastuusta kuin rahasta. Jokainen esimies kyllä ymmärtää, että kahden viikon työllä apumyyjä muuttaa 25% palkkakulut voitoksi.

Mitä terveisiä lähetät työnantajille?

-Menestyvää tulevaisuutta rakennetaan osaavien työntekijöiden kautta. Kaupan ala on yksi isoin nuorten työllistäjä. Kun katsomme kokonaisuutta, on meidän ymmärrettävä, että tarjoamalla nuorelle kesätyöpaikan luomme tulevaisuuden osaajia kaupan alalle. Tämä nuori apumyyjä, jonka palkkasin neljä vuotta sitten, on tänä päivänä 19-vuotias ja työskentelee yrityksessämme myyjänä. Onnistunut kesätyökokemus on silta työelämään. Nähdään laajemmin kuin tämä hetki ja tarjotaan mahdollisemman monelle kesätyökokemus. Asian eteen on vielä paljon tehtävää, viime vuonna vain 30% kesäsetelin saaneista nuorista työllistyi. Jokainen työnantaja voi tähän vaikuttaa!

Miten toimin, jos haluan tarjota apumyyjälle kesätyöpaikan?

-Meihin voi olla suoraan yhteydessä soittamalla tai sähköpostilla. Rekrytoimme ja koulutamme viikottain nuoria ja näin pystymme hyvinkin nopealla aikataululla välittämään myymälöille ale-ajan lisätukea. Heinäkuulle odotamme vielä lisää tilauksia. Pyrimme tietenkin siihen, että jokainen meille hakeutunut nuori saa kesätyöpaikan. Kampanjan vastuuhenkilömme Tiia on erittäin positiviinen siitä, miten motivoituneita kaikki nuoret ovat. Tilaukset suoraan Tiialle, tiia@motimate.fi tai soittamalla toimistollemme 050-436 2679

Motimate tarjoaa sinulle valmiiksi kouluttamamme nuoren apulaisen helpottamaan liikkeen arkea ajalla 2.7-19.8.2018

Kaikki apumyyjät ovat 15-16-vuotiaita kesäsetelinuoria. Motimate Oy hoitaa kaikki työnantajan velvollisuudet ja maksut. Haemme korvauksen puolestasi kaupungilta, perehdytämme nuoret työtehtäviin, vastaamme palkasta ja vakuutuskuluista sekä toimitamme kaikille työtodistukset.

Apumyyjän koulutus sisältää:

• tuotteiden hälyttäminen
• tuotteiden hinnoittelu
• henkarointi ja viikkaus
• kuorman purkaminen
• työelämän pelisäännöt

Ahkera apumyyjä kesäsetelin avulla vain 4€/h
Yhteensä 50h työaikaa 200€+alv24%

 

Muodin myyjä – kauneuskonsulentti, 3 paikkaa, PK-seutu ja Turku

Haemme muodin myyjiä-kauneuskonsulentteja tiimiimme pääkaupunkiseudulle ja Turkuun, jotka ovat motivoituneita ja sitoutuneita kesän ajaksi! Mahdollisuus jatkaa myös tämän jälkeen. Etsimme myyjiä koko- ja osa-aikaiseen työhön.

Tarjolla:

Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, pk-seutu, kokoaikainen

Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, pk-seutu, osa-aikainen

Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, Turku, osa-aikainen

Muodin myyjän – kauneuskonsulentin työ on asiakkaan kokonaisvaltaista stailaamista! Meillä pääset tarjoamaan henkilökohtaista palvelua laadukkaiden tuotteiden parissa niin kosmetiikan kuin muodinkin parissa. Myyntitavoitteet motivoivat meitä ja nautimme tavoitteiden ylittämisestä. Osaat innostaa asiakasta kertomalla brändistä ja tuotteista; tarjoat ja esittelet aktiivisesti tuotteita, opastat ja neuvot asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Erotumme eduksemme hymyllä ja positiivisella energialla Uskomme, että tyytyväinen työyhteisö tuo tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme aikaansaavan, energisen ja välittävän työyhteisön.

Etsimme työhön sinua, joka olet haasteita pelkäämätön, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit muodin ja kauneuden parissa työskentelystä. Sinulla on jo aiempaa kokemusta alalta ja myynnistä, kauneudenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi työssä. Kauneuskonsulenteilla työpäivien painopiste on loppuviikosta; yleensä torstai/perjantai/lauantai.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksemme sisällä alan ammattilaiseksi! Kiinnostuitko? Laita avoin hakemus+Cv mahdollisimman pian, sillä työt alkavat lähes heti, kun valinnat on tehty. Lisää hakemukseen kuva, jos mahdollista.

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200
Avoin hakemus+Cv info@motimate.fi viimeistään 19.5.mennessä. Käytäthän otsikkoa hakemasi paikkaan viitaten:

”Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, pk-seutu, kokoaikainen”

”Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, pk-seutu, osa-aikainen”

”Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, Turku, osa-aikainen”

Tilaa stressitön kesä Motimatelta!

Motimate on muodin alan henkilöstövuokraus. Tiimimme koostuu myyntityön ammattilaisista, joita kaikkia yhdistää intohimo muotiin ja kauneuteen. Olemme motivoituneita ja täydellä sydämellä työskenteleviä muodin myyjiä. Yhteinen missiomme on tarjota asiakkaille osaavaa ja laadukasta palvelua, tuloksellisia ostokokemuksia.

Vältä raskaat rekrytointiprosessit ja tilaa stressitön kesä meiltä!

Ammattitaitoisen kesätyöntekijän löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Muodin myyjän työ sisältää kaikki työtehtävät, jotka tukevat ja edistävät asiakkaan asiointia myymälässä

  • vaatteiden ja kosmetiikan myyntityö
  • kassatyöskentely
  • kuorman purku
  • tuotteiden hälyttäminen, hinnoittelu, henkarointi
  • esillepanot
  • tuotehuolto
  • myymälän siisteys
  • tavoitteiden seuranta ja raportointi
  • tilitys
  • myymälän sulku/avaus

Voit tilata meiltä muodin myyjän viikoksi, kahdeksi tai kuukaudeksi. Motimaten kesäkausi starttaa 1.6 ja päättyy 31.8.2018. Rakennetaan yhdessä onnistunut myyntikesä osaavien kesätyöntekijöiden kautta!

Täytä tietosi, niin lähetämme Sinulle kesän ajan vapaat muodin myyjät ja pääset tutustumaan tiimiimme ympäri Suomen! 

Muodin koti – Yhdistää työt ja ihmiset!  

info@motimate.fi

050 414 2613

Vaatemyyjä, 3 paikkaa, Raisio

Haemme huhtikuun lopussa avattavaan Voglia Pop up-myymälää (kauppakeskus Mylly) motivoitunutta ja sitoutunutta tiimiä! Työn kesto 3kk, 23.7 saakka. Mahdollisuus jatkaa myös tämän jälkeen. Etsimme myyjiä koko-ja osa-aikaiseen työhön.

Muodin myyjän työ on asiakkaan kokonaisvaltaista stailaamista! Meillä pääset tarjoamaan henkilökohtaista palvelua laadukkaiden tuotteiden parissa. Myyntitavoitteet kuuluvat osaksi työtä ja nautimme tavoitteiden ylittämisestä. Erotumme eduksemme hymyllä ja positiivisella elämänasenteella. Uskomme, että tyytyväinen työyhteisö tuo tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme aikaansaavan, energisen ja välittävän työyhteisön. Etsimme työhön sinua, joka olet haasteita pelkäämätön, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit vaatteiden parissa työskentelystä. Sinulla on jo aiempaa kokemusta alalta.

Tässä loistava tilaisuus, kun haluat rakentaa urasi muodikkaasti!
Kiinnostuitko? Laita avoin hakemus+Cv mahdollisemman pian. Lisää kuva, jos mahdollista.
Haastattelut pidämme 18.4 Turussa.

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200
Avoin hakemus+Cv maria@motimate.fi viimeistään 15.4.2018 mennessä.

 

Kauneus konsulentti, Turku, 5h/vko

Nyt haemme motivoituneita kauneus konsulentteja Turkuun!
Töitä tarjolla 5-10h/vko. Työt sijoittuvat loppuviikkoon – torstai/perjantai/lauantai. Työ sopii hyvin myös alan opiskelijalle. Työ alkaa heti tai mahdollisemman pian.

Kauneus konsulenttina innostat asiakkaita kertomalla heille brändistä. Tarjoat ja esittelet aktiivisesti tuotteita, opastat ja neuvot asiakkaita sekä sitoudut brändin myynnin tavoitteisiin.
Odotamme kaikilta työntekijöiltä itsenäistä otetta työhön, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Etsimme alasta kiinnostunutta osaajaa, joka pystyy sitoutumaan osa-aikaiseen työhön. Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja motivoidut myynnin tuomista tavoitteista. Kauneudenhoitoalan koulutus on eduksi työssä. Tarjoamme näköalapaikan ja valmiin verkoston kosmetiikka maailmaan. Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksemme sisällä alan ammattilaiseksi!

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200
Avoin hakemus+Cv  maria@motimate.fi

Myyjäksi Dick Johnson-Storeen?

Dick Johnson-Store avaa vihdoin ovensa Tampereelle kauppakeskus Ratinaan 19.4. ja etsii nyt osa-aikaisia huippumyyjiä huipputiimiinsä!

Etsimme sinua, joka et pelkää haasteita vaan janoat vastuuta. Nautit asiakaspalvelutyöstä etkä jää sanattomaksi tiukan paikan tullen. Olet eloisa ja positiivinen persoona, jonka tyylitaitoon myös ystävät luottavat. Motivoidut myynnin tuomista tavoitteista ja olet valmis ylittämään asiakkaiden odotuksia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan ainutlaatuista myymäläkonseptia Suomeen. Haemme henkilöitä, jotka haluavat päästä vaikuttamaan myymälän sisäisiin asioihin kokonaisvaltaisesti. Toimimme tiiviinä tiiminä, jossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys, sekä ideat ja ajatukset kuunnellaan huomioiden.

Haluamme luoda uutta tarjoammalla asiakkaille ostoelämyksiä!
Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemus + Cv osoitteeseen: info@motimate.fi 14.3.2018 mennessä.
Tiedustelut: Maria Korpisalo ‭+358 45 694 0200‬ vain 6.-7.3. Ja 13.3. 

Avoin työpaikka, muodin myyjä 34h/vko- sopimuksella Helsingissä

Nyt haemme asiakkaallemme motivoitunutta ja kokenutta muodin myyjää.
MUODIN MYYJÄ, 34h/vko, toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Haemme tunnettuun muotiketjuun vahvaa ammattitaitoista muodin myyjää. Etsimme juuri sinua, joka olet tuloshakuinen myyjä, rakastat asiakaspalvelua ja intohimonasi on muoti. Olet vahva tiimipelaaja etkä säikähdä nopeaa työtahtia. Sinulta ei persoonaa puutu ja tuot omaa ammattitaitoasi esille aikaisemmista muodin myynnin kokemuksistasi. Arvostamme joustavuuttasi ja luotettavaa asennetta työtä kohtaan. Pukeutumisneuvojan koulutus on eduksi työssä. Työ sopii sinulle, joka motivoidut myyntityöstä ja muodista.

Tarjoamme sinulle välittävän työyhteisön, luotettavan ja vastuullisen työnantajan sekä kannustavan bonusjärjestelmän. Työ alkaa mahdollisemman pian.
Sijanti kauppakeskus Itäkeskus.

Avoin hakemus + CV  maria@motimate.fi
Aihe: Muodin myyjä pk-seutu
Haku päättyy: 16.2.2018