Vaatemyyjä, 3 paikkaa, Raisio

Haemme huhtikuun lopussa avattavaan Voglia Pop up-myymälää (kauppakeskus Mylly) motivoitunutta ja sitoutunutta tiimiä! Työn kesto 3kk, 23.7 saakka. Mahdollisuus jatkaa myös tämän jälkeen. Etsimme myyjiä koko-ja osa-aikaiseen työhön.

Muodin myyjän työ on asiakkaan kokonaisvaltaista stailaamista! Meillä pääset tarjoamaan henkilökohtaista palvelua laadukkaiden tuotteiden parissa. Myyntitavoitteet kuuluvat osaksi työtä ja nautimme tavoitteiden ylittämisestä. Erotumme eduksemme hymyllä ja positiivisella elämänasenteella. Uskomme, että tyytyväinen työyhteisö tuo tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme aikaansaavan, energisen ja välittävän työyhteisön. Etsimme työhön sinua, joka olet haasteita pelkäämätön, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit vaatteiden parissa työskentelystä. Sinulla on jo aiempaa kokemusta alalta.

Tässä loistava tilaisuus, kun haluat rakentaa urasi muodikkaasti!
Kiinnostuitko? Laita avoin hakemus+Cv mahdollisemman pian. Lisää kuva, jos mahdollista.
Haastattelut pidämme 18.4 Turussa.

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200
Avoin hakemus+Cv maria@motimate.fi viimeistään 15.4.2018 mennessä.

 

Kauneus konsulentti, Turku, 5h/vko

Nyt haemme motivoituneita kauneus konsulentteja Turkuun!
Töitä tarjolla 5-10h/vko. Työt sijoittuvat loppuviikkoon – torstai/perjantai/lauantai. Työ sopii hyvin myös alan opiskelijalle. Työ alkaa heti tai mahdollisemman pian.

Kauneus konsulenttina innostat asiakkaita kertomalla heille brändistä. Tarjoat ja esittelet aktiivisesti tuotteita, opastat ja neuvot asiakkaita sekä sitoudut brändin myynnin tavoitteisiin.
Odotamme kaikilta työntekijöiltä itsenäistä otetta työhön, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Etsimme alasta kiinnostunutta osaajaa, joka pystyy sitoutumaan osa-aikaiseen työhön. Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja motivoidut myynnin tuomista tavoitteista. Kauneudenhoitoalan koulutus on eduksi työssä. Tarjoamme näköalapaikan ja valmiin verkoston kosmetiikka maailmaan. Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksemme sisällä alan ammattilaiseksi!

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200
Avoin hakemus+Cv  maria@motimate.fi

Myyjäksi Dick Johnson-Storeen?

Dick Johnson-Store avaa vihdoin ovensa Tampereelle kauppakeskus Ratinaan 19.4. ja etsii nyt osa-aikaisia huippumyyjiä huipputiimiinsä!

Etsimme sinua, joka et pelkää haasteita vaan janoat vastuuta. Nautit asiakaspalvelutyöstä etkä jää sanattomaksi tiukan paikan tullen. Olet eloisa ja positiivinen persoona, jonka tyylitaitoon myös ystävät luottavat. Motivoidut myynnin tuomista tavoitteista ja olet valmis ylittämään asiakkaiden odotuksia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan ainutlaatuista myymäläkonseptia Suomeen. Haemme henkilöitä, jotka haluavat päästä vaikuttamaan myymälän sisäisiin asioihin kokonaisvaltaisesti. Toimimme tiiviinä tiiminä, jossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys, sekä ideat ja ajatukset kuunnellaan huomioiden.

Haluamme luoda uutta tarjoammalla asiakkaille ostoelämyksiä!
Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemus + Cv osoitteeseen: info@motimate.fi 14.3.2018 mennessä.
Tiedustelut: Maria Korpisalo ‭+358 45 694 0200‬ vain 6.-7.3. Ja 13.3. 

Avoin työpaikka, muodin myyjä 34h/vko- sopimuksella Helsingissä

Nyt haemme asiakkaallemme motivoitunutta ja kokenutta muodin myyjää.
MUODIN MYYJÄ, 34h/vko, toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Haemme tunnettuun muotiketjuun vahvaa ammattitaitoista muodin myyjää. Etsimme juuri sinua, joka olet tuloshakuinen myyjä, rakastat asiakaspalvelua ja intohimonasi on muoti. Olet vahva tiimipelaaja etkä säikähdä nopeaa työtahtia. Sinulta ei persoonaa puutu ja tuot omaa ammattitaitoasi esille aikaisemmista muodin myynnin kokemuksistasi. Arvostamme joustavuuttasi ja luotettavaa asennetta työtä kohtaan. Pukeutumisneuvojan koulutus on eduksi työssä. Työ sopii sinulle, joka motivoidut myyntityöstä ja muodista.

Tarjoamme sinulle välittävän työyhteisön, luotettavan ja vastuullisen työnantajan sekä kannustavan bonusjärjestelmän. Työ alkaa mahdollisemman pian.
Sijanti kauppakeskus Itäkeskus.

Avoin hakemus + CV  maria@motimate.fi
Aihe: Muodin myyjä pk-seutu
Haku päättyy: 16.2.2018

Tilaa joulu(mielen)rauhaa Motimatelta!

Esimies! Aiheuttaako joulunajan työvuorolistat harmaita hiuksia? Kaipaatko myyntiapua joulumyynteihin?

Meillä on sinulle ratkaisu!

Meiltä saat kokeneen, motivoituneen ja ammattitaitoisen muodin myyjän!

Muodin myyjämme ratkaisevat asiakkaiden tarpeita.

Myyjämme tarjoavat asiakkaillesi välittävää palvelua ja rehellistä myyntiä. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitasi. Myyjämme innostavat aktiivisesti asiakkaita löytämään oikeanlaisia tuotteita heidän tarpeisiinsa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen alan ammattilaisen

 • myymään ja palvelemaan asiakkaita
 • huolehtimaan asiakkaiden tyytyväisyydestä ja hyvinvoinnista
 • auttamaan tarvittavissa arjen rutiineissa
 • purkamaan kuormia, hinnoittelemaan tuotteita
 • huolehtimaan osastojen/myymälän siisteydestä

Kaikki myyjämme ovat vastuuntuntoisia, myynti- ja palveluhenkisiä sekä joustavia.

Meiltä saat alan ammattilaisen haluamaasi ajankohtaan ja päivän pituuden päätät SINÄ!

Joulunajan työntekijät varataan nyt! Varmista, että saat myynninammattilaisen avoimeen työvuoroon ja tilaa JO TÄNÄÄN!

Huom! Kaikki joulukuun työvuorotilaukset viimeistään 12.12.2017 !

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)


Lisätietoja:

info@motimate.fi
Toimisto: 050-436 2679

Jenna Lämsä
Myynti
050 414 2613

Maria Korpisalo
Asiakkuudet – työntekijät
045 694 0200

Yrittäjä! Pitäisikö välillä huilata?

Yrittäjä! Tuntuuko, että pieni joulubreikki olisi paikallaan? Haluatko viettää perheen kanssa joulua rauhassa ilman huolta omasta myymälästäsi?

Meillä on sinulle ratkaisu!

Palvelumme ”Yrittäjän vapaapäivä” jatkaa tänäkin jouluna!

Teemme myymälässäsi kaiken, minkä sinäkin teet:

 • avaamme kaupan
 • myymme ja palvelemme kaikki asiakkaat
 • puramme kuormat, hinnoittelemme tuotteet
 • pidämme myymälän siistinä
 • hoidamme tarvittavat kassaraportit ja muut arjen rutiinit
 • siivoamme ja suljemme liikkeen

Mikäli sinulla on henkilökuntaa, innostamme heitä myymään, neuvomme ja opastamme sekä vastaamme mahdollisesta esimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle tekijän, joka on:

 • ammattitaitoinen ja myymäläpäällikkötasoinen
 • vastuuntuntoinen ja myyntihenkinen
 • asiakkaiden tyytyväisyydestä ja henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiva
 • tulostavoitteellinen

Meiltä saat yrittäjän joulubreikin haluamaasi ajankohtaan ja päivän pituuden päätät SINÄ!

Joulunajan työntekijät varataan nyt! Varmista, että saat myynninammattilaisen tuuraamaan sinua ja tilaa JO TÄNÄÄN!

Huom! Kaikki joulukuun työvuorotilaukset viimeistään 12.12.2017 ! 

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

 

Lisätietoja:

info@motimate.fi
Toimisto: 050-436 2679

Jenna Lämsä
Myynti
050 414 2613

Maria Korpisalo
Asiakkuudet – työntekijät
045 694 0200

Vuokramyyjä kehittyy työssään nopeammin

” Vaihtuvalla työympäristöllä on positiivinen merkitys työntekijän kehitykseen. ”

Myymälöissä tuskaillaan mistä työntekijä avoimeen myyntivuoroon. Pelko siitä, ettei ulkopuolinen pärjää myymälässä tuntematta tuotteita estää vuokramyyjän käytön. Sen sijaan myymälöissä valtaa paniikki , soittoja ympäriinsä ja stressi näkyy henkilökunnan kasvoilta, jolloin koko tämä prosessi heijastuu asiakaspalvelun laatuun.

Samaan aikaan toimistossamme ollaan valmiina lähtemään kentälle puhelimen soidessa. Katson ympärilleni. Vieressäni istuu kollegani Jenna, joka on tehnyt menestykkäästi muodin myyntiä yli kymmenen vuotta. Sari ja Linda, jotka ovat kouluttautuneet myynnin lisäksi tekemään asiakkaille vartalo-ja värianalyyseja. Peilaan itseeni ja nään esimiehen, joka on johtanut useiden vaatemyymälöiden myyntiä yli tavoitteiden.

Puhelin soi. Asiakas tarvitsee myyjän täksi illaksi avoimeen myyntivuoroon. Jennan myyntikengät kiiltävät ja hän tekee jo matkaa myymälään. Myymälä on Jennalle uusi. Hän skannaa myymälän läpi ennen vuoron alkua ja huomaa, että myymälässä on paljon samoja brändejä mitä hän on aiemminkin myynyt. Uusien tuotteiden materiaalit hän käy läpi. Farkkutietämys on vahva, joten housujen kanssa ei ole ongelmaa. Kassajärjestelmä on helppo, onhan hän käyttänyt jo tähän mennessä useita kassoja tehden työvuoroja eri yrityksissä. Ja lopuksi asiakkaat. Asiakkaiden kohtaaminen on vuorovaikutusta ihmisten kanssa, 100% läsnäoloa ja aitoa halua auttaa. Se tulee suoraan sydämestä. Sovituskopeilta kuuluu naurua. Jenna on jo asiakkaiden kanssa, vuoro on vasta alkanut.

” Tuntemattomat tuotteet eivät ole ongelma vaan tuntemalla asiakkaat ja heidän tarpeensa on ratkaisu, miksi vuokramyyjä onnistuu joka kerta työssään. ”

Muodin myyjämme kehittyvät nopeammin työssään kuin toistuvasti työtä samassa myymälässä tekevä myyjä. Vaihtuva työympäristö vaatii työntekijältä erinomaista taitoa hallita kokonaisuuksia, nopeaa reagointikykyä hahmottaa myytävät  tuotteet & brändit. Muodin myyjiemme turvana ei ole tutut tuotteet ja ympäristö  vaan onnistunut myynti perustuu puhtaasti ammattitaitoon lukea asiakkaita. Tuntemattomat tuotteet eivät ole ongelma vaan tuntemalla asiakkaat ja heidän tarpeensa on ratkaisu miksi vuokramyyjä onnistuu joka kerta työssään. Vaihtuvalla työympäristöllä on positiivinen merkitys työntekijän kehitykseen, kun muuttuva ympäristö vaatii työntekijää rakentamaan oman työ-identiteetin. Identiteetti rakentuu aina henkilön vahvuuksien mukaisesti, jolloin toimintamalli tukee työntekijän kasvua.

 

” Vuokraus toimintamallina luo myyjille uudenlaisen uran, jota myyjä itse johtaa ja josta hän on myös itse vastuussa. ”

Henkilöstön kehittäminen on esimiesten ja henkilöstöjohtajien tärkein tehtävä. Voimme menestyä myymälätyöskentelyssä vain johtamalla kehitystä, jolloin missiona on maksimoida myyjien suoriutumisen tehokkuus samoilla tuntibudjeteilla. Kaikki, jotka ovat tehneet asiakaspalvelutyötä ymmärtävät, että tehokkuuksien lisääminen tarkoittaa myyjän motivaation ja tahtotilan kasvamista. Haasta tulee siinä, kuinka esimiehet löytävät sopivia keinoja rohkaista työntekijöitään ottamaan vastuuta omasta ammatillisesta kehittymisestään, jolloin sisäinen motivaatio pääsee kasvamaan.

Tutun ja turvallisen työympäristön puuttuessa oppimisesta ja työssä kehittymisestä muodostuu entistä tärkeämpi tekijä. Vuokraus toimintamallina luo myyjille uudenlaisen uran, jota myyjä itse johtaa ja josta hän on myös itse vastuussa. Työvuorot ovat meille tilauksia ja työntarjoaja on meille asiakas. Tämän yhtälön uudelleen asettaminen nykypäivän vaatimuksiin sopivaksi on ratkaisu siihen, miten myyntityö saadaan samanaikaisesti yksilölle motivoivaksi sekä yritykselle kustannustehokkaaksi.

Vuokramyyjät tulevat olemaan tulevaisuudessa avaintekijöitä tulokseen.

Team Leader,

Maria Korpisalo

maria@motimate.fi

@

 

 

Avoin työpaikka, 3 paikkaa, Pk-seutu

Muodin myyjä

2 paikkaa, 10h/vko, toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Haemme kasvavaan tiimiimme kahta muodin alan huippumyyjää. Etsimme juuri sinua, joka olet tuloshakuinen myyjä, rakastat asiakaspalvelua ja intohimonasi on muoti. Sinulta ei persoonaa puutu ja tuot omaa ammattitaitoasi esille aikaisemmista muodin myynnin kokemuksistasi. Arvostamme joustavuuttasi ja luotettavaa asennetta työtä kohtaan.

Muodin myyjämme ovat erikoistuneet palvelemaan vaate-, kauneus- ja sisustusalan yrityksiä. Toimimme useiden alan yritysten tukena ja apuna täyttäen avoimet myyntivuorot ammattitaidolla.

Mitä teemmekin, teemme sen yhdessä.

Tarjoamme välittävän ja hauskan työyhteisön. Meillä pääset itse vaikuttamaan milloin ja missä työskentelet. Voit työskennellä kauttamme kokopäiväisesti sekä osa-aikaisesti. Rakennetaan yhdessä urasi muodikkaasti! Aloita jo tänään työskentely kanssamme!

Muodin koti  – välittävät ihmiset työyhteisön takana!

Avoin hakemus+CV 20.8.2017 mennessä
info@motimate.fi Aihe: ”Muodin myyjä 10h”

Muodin myyjä

1 paikka, vaatemyyjä, 34h/vko, Pk-seutu, toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Haemme tunnettuun muotiketjuun vahvaa ammattitaitoista muodin myyjää. Etsimme juuri sinua, joka olet tuloshakuinen myyjä, rakastat asiakaspalvelua ja intohimonasi on muoti. Olet vahva tiimipelaaja etkä säikähdä nopeaa työtahtia. Sinulta ei persoonaa puutu ja tuot omaa ammattitaitoasi esille aikaisemmista muodin myynnin kokemuksistasi. Arvostamme joustavuuttasi ja luotettavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle välittävän työyhteisön, luotettavan ja vastuullisen työnantajan sekä kannustavan bonusjärjestelmän. Työ alkaa elokuussa.

Motimate – Ihmiset myynnin takana!

Avoin hakemus ja CV osoitteeseen 13.8 mennessä
info@motimate.fi  Aihe: ”Muodin myyjä 34h”

Kesätyö vaikuttaa nuorten tulevaisuuteen

Nuoret oppivat työelämätaitoja vain, jos annamme heille mahdollisuuden päästä niitä harjoittelemaan!

Arvoihimme on kuulunut alusta saakka tasapuolinen kohtelu kaikkia työnhakijoita ja työntekijöitä kohtaan. Otamme huomioon rekrytointiprosesseissa myös nuoret innokkaat hakijat, jotka ovat alle 18-vuotiaita. Viime kesänä yrityksemme työllisti kaksitoista alle 18-vuotiasta nuorta. Tänä kesänä työpaikka on löytynyt jo kahdellekymmenelle 15-17 -vuotiaalle nuorelle.

Monella yrityksellä on hyvin juurtunut ajatusmalli siitä, ettei alle 18-vuotiasta nuorta voi palkata. Olen kampanjoinut asian puolesta useissa kauppakeskuksissa ja vain yhdestä myymälästä olen saanut ymmärrettävän vastauksen miksi heillä ei ole mahdollisuutta palkata nuorta kesäksi. Kyseessä oli pelikauppa, jossa on paljon myynnissä myös k18 materiaalia. Muutoin vastaukset yleensä ovat ”me emme ole ottaneet alaikäisiä.” Nuorille työhön pääseminen on kuitenkin enemmän kuin rekrytointikokemus. He hakevat tietoisesti arvokasta työkokemusta tulevaisuuttaan varten ja sen kautta tekevät myös usein päätöksen mihin alalle suuntautuvat. Monelle nuorelle myös kesä on hyvin pitkä aika, jolloin ei kuuluta mihinkään sidosryhmään.

Oma urani käynnistyi ensimmäinen kesätyöpaikan myötä. Olin muuttanut yksin vieraaseen kaupunkiin ja kesätyöpaikka tarjosi minulle ryhmän, johon pystyin kuulumaan. Sen ryhmän myötä sain uusia ystäviä, itsevarmuutta ja suunnan koko työuralleni. Ryhmään kuuluminen on ihmisen perustarpeita. Ryhmässä ihminen saa tuntea kuuluvansa johonkin ja tulevansa hyväksytyksi. Ryhmässä opitaan reagoimaan asioihin ja ihmisiin. Ryhmän mahdollistama kokemus osallistumisesta ja vaikuttamisesta lisää yksilön yleistä toimintakykyä.
Ensimmäinen kesätyöpaikkani tarjosi minulle paikan yhteiskunnasta ja sitä kautta pääsin kiinni työelämään. Yhteiskunnassamme vaadimme työnhakijoilta työelämätaitoja, mutta miten nuori voi oppia niitä, jos emme anna heille ensimmäistä mahdollisuutta? Meillä on mahdollisuus avata toimintatapojamme ja uudistaa ajatusmallejamme. Kesätyö vaikuttaa nuorten tulevaisuuteen!

Yrityksemme loi täysin uuden työnkuvan alle 18-vuotiaille, sillä näimme nuorten palkkaamisen mahdollisuutena ja uutena potentiaalina. Ratkaisu voi hyvinkin löytyä laatikon ulkopuolelta, kun antaa ensin mahdollisuuden avoimeen reaktioon sen sijaan, että toimii vaistonvaraisesti ”näin on aina ennenkin toimittu”. Meidän 15-17-vuotiaat työntekijät tekevät myymälöissä apumyyjän työtehtäviä. Uusi työnimike luotiin viime kesänä 13.6.2016 alle 18-vuotiaille. Apumyyjät purkavat myymälöissä tavarakuormia, hälyttävät ja hinnoittelevat tuotteita sekä hoitavat myymälöiden tuotehuoltoa. Kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Apumyyjiä käyttäneet myymälät ovat vapauttaneet vakituisen henkilökunnan myyntityöhön ja rahastukseen, jolloin toiminta on entistäkin kustannustehokkaampaa. Kuinka kannattavaa on pitää myymälän parasta myyjää varastossa purkamassa kuormaa? Nuoren palkkaaminen myymälään ei ole kulu vaan maksimoi myymälän tehot, kun oikeat ihmiset ovat oikeilla paikoilla.

Uskon, että meiltä löytyy alasta riippumatta työtehtäviä mitä voidaan jakaa myös nuorille, kunhan vain uskallamme avata silmät uusille toimintatavoille. Yrityksemme on toiminut vasta vuoden ja olemme kahdessa kesässä pystyneet tarjoamaan kesätyöpaikan yli kolmellekymmenelle nuorelle. Mitä, jos me kaikki voisimme tarjota edes yhdelle nuorelle kesätyöpaikan joka kesä? Uskallan väittää, jos uusi yritys pystyy siihen ensimmäisenä toimintavuotenaan, meistä jokainen pystyy siihen. On vain kyse siitä, olemmeko valmiita avaamaan ovet uusille mahdollisuuksille.

Näin on voitu toimia aina, mutta määrittääkö se myös sen, miten tulevaisuudessa toimimme?

Maria Korpisalo
Team Leader

Linkit:
Helsingin kaupunki helpottaa nuoren palkkaamista kesäsetelillä.
Mikä on vastuullinen kesäduuni?

 

 

Yrittäjä! Haluatko viettää tänä kesänä loman?

Yksityisyrittäjänä työpäivät ja -viikot venyvät yleensä pitkiksi. Omaa myymälää pyörittävä yrittäjä on sidottu liikkeeseensä, jotta arjen rutiinit ja liikevaihto toimivat. Tästä syystä monilta yrittäjiltä jää lomat pitämättä. Vaikka yrittäjien rakkaus lajia kohtaan on kiistaton, on jokaisen meistä saatava joskus viettää lomaa ilman huolen häivää.

Olemme keskustelleet useiden yrittäjien kanssa asiasta ja saimme idean tarjota ahkerille yrittäjille täysin uudenlaista palvelua. Haluamme tarjota sinulle ansaitun kesäloman tulevana kesänä 2017. Tarjoamme sinulle vastuullisen alan ammattilaisen vastaamaan loman aikana päivittäisestä myynnistä ja tulostavoitteista, asiakkaiden tyytyväisyydestä ja hyvinvoinnista, kaikista liikkeen arjen rutiineista ja muun henkilökunnan esimiestyöstä. Teemme siis kaiken, mitä sinäkin teet, ammattitaidolla ja luotettavasti!

”Yrittäjä-äidin kasvattina olen nähnyt, miten pitkiksi päivät omassa myymälässä venyvät. Tästä syystä haluan auttaa ahkeria yrittäjiä saamaan kovalla työllä ansaitun kesäloman ilman huolta omasta myymälästä.” 

– Jenna Lämsä, Motimate Oy

”Arvostan suuresti yrittäjiä ja haluan oman ammattitaitoni kautta auttaa mahdollisimman monia viettämään ansaitun kesäloman.” 

– Maria Korpisalo, Motimate Oy

Asiakkaan kertomaa:

”Tutustuin Motimateen tuttavani kautta. Olenkin tilannut Motimatelta Yrittäjän vapaapäivä -pakettia muutamaan otteeseen ja ollut todella tyytyväinen palvelun ja myyjien tasoon. Parasta on, kun voi viettää vapaapäivää tai lomaa ilman, että pitää huolehtia omasta myymälästä, sillä tiedän, että myymäläni on muodin alan ammattilaisten käsissä!”

– Carita Källman, Cati’s

Yrittäjä, ota yhteyttä jo tänään ja luodaan sinulle oma kesälomasi! Me olemme täällä Sinua varten!

Jenna Lämsä
050 414 2613
jenna@motimate.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)