Avoin työpaikka, 3 paikkaa, Pk-seutu

Muodin myyjä

2 paikkaa, 10h/vko, toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Haemme kasvavaan tiimiimme kahta muodin alan huippumyyjää. Etsimme juuri sinua, joka olet tuloshakuinen myyjä, rakastat asiakaspalvelua ja intohimonasi on muoti. Sinulta ei persoonaa puutu ja tuot omaa ammattitaitoasi esille aikaisemmista muodin myynnin kokemuksistasi. Arvostamme joustavuuttasi ja luotettavaa asennetta työtä kohtaan.

Muodin myyjämme ovat erikoistuneet palvelemaan vaate-, kauneus- ja sisustusalan yrityksiä. Toimimme useiden alan yritysten tukena ja apuna täyttäen avoimet myyntivuorot ammattitaidolla.

Mitä teemmekin, teemme sen yhdessä.

Tarjoamme välittävän ja hauskan työyhteisön. Meillä pääset itse vaikuttamaan milloin ja missä työskentelet. Voit työskennellä kauttamme kokopäiväisesti sekä osa-aikaisesti. Rakennetaan yhdessä urasi muodikkaasti! Aloita jo tänään työskentely kanssamme!

Muodin koti  – välittävät ihmiset työyhteisön takana!

Avoin hakemus+CV 20.8.2017 mennessä
info@motimate.fi Aihe: ”Muodin myyjä 10h”

Muodin myyjä

1 paikka, vaatemyyjä, 34h/vko, Pk-seutu, toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Haemme tunnettuun muotiketjuun vahvaa ammattitaitoista muodin myyjää. Etsimme juuri sinua, joka olet tuloshakuinen myyjä, rakastat asiakaspalvelua ja intohimonasi on muoti. Olet vahva tiimipelaaja etkä säikähdä nopeaa työtahtia. Sinulta ei persoonaa puutu ja tuot omaa ammattitaitoasi esille aikaisemmista muodin myynnin kokemuksistasi. Arvostamme joustavuuttasi ja luotettavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle välittävän työyhteisön, luotettavan ja vastuullisen työnantajan sekä kannustavan bonusjärjestelmän. Työ alkaa elokuussa.

Motimate – Ihmiset myynnin takana!

Avoin hakemus ja CV osoitteeseen 13.8 mennessä
info@motimate.fi  Aihe: ”Muodin myyjä 34h”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *