Haemme kauneuskonsulentteja Tampereelle, Ouluun ja Helsinkiin!

Haemme elokuussa alkavaan työsuhteeseen osaavia ja motivoituneita myyjiä työskentelemään kosmetiikan parissa! Välitämme ammattitaitoisia muodin myyjiä & kauneuskonsulentteja alan yrityksille. Meillä pääset itse vaikuttamaan milloin ja missä työskentelet. Voit työskennellä kauttamme kokopäiväisesti sekä osa-aikaisesti.

Miltä kuulostaisi työ, jossa sinä päätät milloin työskentelet?

Kauneuskonsulentin työssä osaat innostaa asiakasta kertomalla brändistä ja tuotteista; tarjoat ja esittelet aktiivisesti tuotteita, opastat ja neuvot asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on koulutus tai työkokemus kosmetiikkatuotteista. Edustamme laadukkaita ja tunnettuja brändejä tavaratalojen sisällä mm. Sokos ja Stockmann.

Myyntitavoitteet kuuluvat osaksi työtä ja nautimme tavoitteiden ylittämisestä. Erotumme eduksemme hymyllä ja positiivisella elämänasenteella. Uskomme, että tyytyväinen työyhteisö tuo tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme aikaansaavan, energisen ja välittävän työyhteisön. Etsimme työhön sinua, joka olet haasteita pelkäämätön, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit kosmetiikan parissa työskentelystä.

Tässä loistava tilaisuus, kun haluat urallesi kauneutta!
Kiinnostuitko? Laita avoin hakemus+Cv mahdollisemman pian. Lisää kuva, jos mahdollista.

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200 vain 9.7 ja 12.7
Avoin hakemus+Cv: info@motimate.fi viimeistään 22.7.2018 mennessä. Lisää aihe: kaupunki+kauneuskonsulentti

Työpaikka on julkaistu 2.7.18 myös osoitteessa: oikotie/avoimet-tyopaikat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *