Muodin myyjä – kauneuskonsulentti, 3 paikkaa, PK-seutu ja Turku

Haemme muodin myyjiä-kauneuskonsulentteja tiimiimme pääkaupunkiseudulle ja Turkuun, jotka ovat motivoituneita ja sitoutuneita kesän ajaksi! Mahdollisuus jatkaa myös tämän jälkeen. Etsimme myyjiä koko- ja osa-aikaiseen työhön.

Tarjolla:

Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, pk-seutu, kokoaikainen

Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, pk-seutu, osa-aikainen

Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, Turku, osa-aikainen

Muodin myyjän – kauneuskonsulentin työ on asiakkaan kokonaisvaltaista stailaamista! Meillä pääset tarjoamaan henkilökohtaista palvelua laadukkaiden tuotteiden parissa niin kosmetiikan kuin muodinkin parissa. Myyntitavoitteet motivoivat meitä ja nautimme tavoitteiden ylittämisestä. Osaat innostaa asiakasta kertomalla brändistä ja tuotteista; tarjoat ja esittelet aktiivisesti tuotteita, opastat ja neuvot asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Erotumme eduksemme hymyllä ja positiivisella energialla Uskomme, että tyytyväinen työyhteisö tuo tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme aikaansaavan, energisen ja välittävän työyhteisön.

Etsimme työhön sinua, joka olet haasteita pelkäämätön, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit muodin ja kauneuden parissa työskentelystä. Sinulla on jo aiempaa kokemusta alalta ja myynnistä, kauneudenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi työssä. Kauneuskonsulenteilla työpäivien painopiste on loppuviikosta; yleensä torstai/perjantai/lauantai.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksemme sisällä alan ammattilaiseksi! Kiinnostuitko? Laita avoin hakemus+Cv mahdollisimman pian, sillä työt alkavat lähes heti, kun valinnat on tehty. Lisää hakemukseen kuva, jos mahdollista.

Lisätiedot: Maria Korpisalo 045 694 0200
Avoin hakemus+Cv info@motimate.fi viimeistään 19.5.mennessä. Käytäthän otsikkoa hakemasi paikkaan viitaten:

”Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, pk-seutu, kokoaikainen”

”Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, pk-seutu, osa-aikainen”

”Muodin myyjä-kauneuskonsulentti, Turku, osa-aikainen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *