Yrittäjä! Haluatko viettää tänä kesänä loman?

Yksityisyrittäjänä työpäivät ja -viikot venyvät yleensä pitkiksi. Omaa myymälää pyörittävä yrittäjä on sidottu liikkeeseensä, jotta arjen rutiinit ja liikevaihto toimivat. Tästä syystä monilta yrittäjiltä jää lomat pitämättä. Vaikka yrittäjien rakkaus lajia kohtaan on kiistaton, on jokaisen meistä saatava joskus viettää lomaa ilman huolen häivää.

Olemme keskustelleet useiden yrittäjien kanssa asiasta ja saimme idean tarjota ahkerille yrittäjille täysin uudenlaista palvelua. Haluamme tarjota sinulle ansaitun kesäloman tulevana kesänä 2017. Tarjoamme sinulle vastuullisen alan ammattilaisen vastaamaan loman aikana päivittäisestä myynnistä ja tulostavoitteista, asiakkaiden tyytyväisyydestä ja hyvinvoinnista, kaikista liikkeen arjen rutiineista ja muun henkilökunnan esimiestyöstä. Teemme siis kaiken, mitä sinäkin teet, ammattitaidolla ja luotettavasti!

”Yrittäjä-äidin kasvattina olen nähnyt, miten pitkiksi päivät omassa myymälässä venyvät. Tästä syystä haluan auttaa ahkeria yrittäjiä saamaan kovalla työllä ansaitun kesäloman ilman huolta omasta myymälästä.” 

– Jenna Lämsä, Motimate Oy

”Arvostan suuresti yrittäjiä ja haluan oman ammattitaitoni kautta auttaa mahdollisimman monia viettämään ansaitun kesäloman.” 

– Maria Korpisalo, Motimate Oy

Asiakkaan kertomaa:

”Tutustuin Motimateen tuttavani kautta. Olenkin tilannut Motimatelta Yrittäjän vapaapäivä -pakettia muutamaan otteeseen ja ollut todella tyytyväinen palvelun ja myyjien tasoon. Parasta on, kun voi viettää vapaapäivää tai lomaa ilman, että pitää huolehtia omasta myymälästä, sillä tiedän, että myymäläni on muodin alan ammattilaisten käsissä!”

– Carita Källman, Cati’s

Yrittäjä, ota yhteyttä jo tänään ja luodaan sinulle oma kesälomasi! Me olemme täällä Sinua varten!

Jenna Lämsä
050 414 2613
jenna@motimate.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Yksi kommentti artikkeliin “Yrittäjä! Haluatko viettää tänä kesänä loman?

  1. Kolme vuotta yrittäjänä ja luultavasti tällä tiedolla ja tuntemuksella ei enää kauaa…. viime syksynä oli pieni burnout josta muutaman viikon lomalla ja lääkityksellä selvittiin…..utta vähäksi aikaa. Samat ongelmat ja tilanteet edelleen päällä…. kuinka hoitaa talous , turvata työntekijöille palkat ym ym … itselle ei palkkaa voi nostaa , käynkin muualla palkkatöissä. Alkaa olla väsy kaveri…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *