Meille töihin

Hae töihin!

Haluatko työskennellä energisessä ja nuorekkaassa työympäristössä?

Meillä jokainen työpäivä on erilainen. Haluamme sinun löytävän mielekkään työtehtävän ja rakentaa urapolkusi sinun ehdoillasi. Haluamme tukea sinua kehityksessäsi.

Mitä teemmekin, teemme sen yhdessä.

Tarjoamme välittävän ja hauskan työyhteisön. Meillä pääset itse vaikuttamaan milloin ja missä työskentelet. Voit työskennellä kauttamme kokopäiväisesti sekä osa-aikaisesti. Ota rohkeasti meihin yhteyttää, jos kiinnostuit. Rakennetaan yhdessä urasi muodikkaasti! Aloita jo tänään työskentely kanssamme!

Muodin koti  – välittävät ihmiset työyhteisön takana!

VAATEMYYJÄ

Vaatemyyjän työssä luot asiakkaille vaatekokonaisuuksia, pääset vaikuttamaan myymälöiden esillepanoihin ja pidät hyvää huolta tuotteista. Odotamme sinulta, että olet omatoiminen, sosiaalisia taitoja omaava hurmaava persoona. Sinulla on intohimo myyntiin, asiakkaiden palvelemiseen sekä tietenkin myös muotiin. Olet valmis työskentelemään joustavasti kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Hae paikkaa

VISUALISTI

Visualisti vastaa myymälän visuaalisesta ilmeestä. Työhön kuuluu mm. myymälän ilmeen luominen, tuotteiden sommittelu, näyteikkunoiden ja kampanjoiden rakennukset, mallinukkejen stailaus sekä ideointi ja suunnittelu edistäen myymälän myyntiä. Työ vaatii visuaalista silmää, luovuutta, kaupallista näkemystä ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta, että olet omatoiminen, sosiaalisia taitoja omaava hurmaava persoona, jolla on jo alalta kokemusta.

Hae paikkaa

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ

Myymäläpäällikkö on jokaisen myymälän avain onnistumiseen. Esimiehenä johdat myymälän myyntitiimiä; luot tavoitteet ja seuraat niiden toteutumista. Toimit myyntitiimille esimerkkinä ja esikuvana, pidät hyvää huolta asiakkaista ja myymälästä. Työ vaatii kokemusta esimies- ja myyntityöstä. Olet valmis työskentelemään joustavasti kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Hae paikkaa