Referenssit

Meillä on 100% asiakastyytyväisyys! Kaikki asiakkaamme ovat tilanneet kauttamme uudestaan työvoimaa.

”Olemme käyttäneet henkilöstövuokrauksen kautta ”muodin myyjää” lyhytaikaisiin ja äkillisiin tarpeisiin, kun omat reservitkään eivät ole riittäneet. Lisäksi olemme turvautuneet muodin myyjään tilanteessa, jossa ylimenovaiheen ajaksi tarvitsimme osaavan ja tulosta tekevän myyjän. Yhteistyö Motimaten kanssa on sujunut erittäin sujuvasti ja lupaukset lunastaen. Kaikki meillä työskennelleet myyjät ovat olleet taitavia, osaavia ja asenne 100% kohdillaan. Motimaten tarjoama apu on pelastanut monta kertaa ja mikä parasta, myynnin siitä kärsimättä. Voin ehdottomasti suositella Motimaten palveluja myös muille yrityksille!”

Liisa Kainulainen / Voglia

”Olemme tilanneet muodin myyjiä äkillisiin muuttuviin tilanteisiin sekä lomatuurauksiin. Kesällä Motimaten muodin myyjät työskentelivät meillä viikottain ja vältyimme aikaa vievältä rekrytointiprosessilta sekä työntekijöiden koulutukselta. Yhteistyö on sujunut loistavasti. Kaikki työt on hoidettu ammattitaidolla ja menestyksekkäästi. On helpottavaa ja kustannustehokasta tietää, että yhden puhelun päästä löytää ammattilaisen avoimeen myyntivuoroon. Voin suositella Motimaten palveluita myös muille yrityksille ja yrittäjille, sillä palvelu on tuonut osaavat resurssit käyttöömme.”

Eija Nyman / Fashion at Home

”Kokemus on ollut erittäin positiivinen. Olen saanut todella avuliasta ja ystävällistä palvelua  ja tunnelma on lämmin. Vaikka olen pienempi asiakasyritys niin koen, että minua kohdellaan ihan yhtä tärkeänä asiakkaana, kuin isompiakin yrityksiä. Ystävällinen palvelu ja hintataso ovat erinomaisia. Palvelu on soveltuvaa pienelle yrittäjälle, joka tarvitsee vain silloin tällöin apukäsiä. Olen oikein tyytyväinen!”

Roosa B. / Luottovaate

”Tutustuin Motimateen tuttavani kautta. Olenkin tilannut Motimatelta Yrittäjän vapaapäivä – pakettia muutamaan otteeseen ja ollut todella tyytyväinen palvelun ja myyjien tasoon. Parasta on, kun voi huoletta viettää vapaapäivää tai lomaa ilman, että pitää huolehtia omasta myymälästä, sillä tiedän, että myymäläni on muodin alan ammattilaisten käsissä!”

 Carita / Cati’s

”Motimaten toiminta ja myyjät ovat tuttuja Yrittäjän vapaapäivä -paketin kautta, jota olen tilannut tarpeen tullen. Kokemus vapaapäivän miehityksestä on ollut positiivinen, joten päätin tilata kokonaisen kahden viikon kesäloman Motimatelta! Kesätyöntekijän rekrytoiminen ja kouluttaminen vie mahdottomasti aikaa ja se aika rahaksi muutettuna liikkuu isoissa summissa. Yrittäjän loma -paketilla säästyin tältä pitkältä rekrytointi- ja koulutusprosessilta. Motimaten paketti on selkeää säästöä, joka lisää myyntiä osaavilla ja ammattitaitoisilla myyjillä!”

Sami / Rags

”Yhteistyö Motimaten kanssa on auttanut ja helpottanut lyhyt aikaisen työvoiman palkkaamista. Rekrytointi on onnistunut todella nopeasti ja hyvin.”

Merja Siitari / Ninja

”Iso kiitos hyvästä koulutuksesta, se auttaa kovasti myyntityössä.”

Myyntipäällikkö, Sokos Joensuu